23:29 03.12.2021 Освіта

Учні мололдших класів з 15 листопада навчатимуться в школі

Для учнів 1-4 класів із 15 листопада відновлюють очне навчання. Для решти карантинні обмеженя продовжують до 29 листопада

...

Таким є рішення міської комісії з питань надзвичайних ситуацій, про що повідомляє мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

«Завершили засідання комісії з надзвичайних ситуацій. Із понеділка, 15 листопада, для учнів 1-4 класів поновлюється очна форма навчання. Поки це рішення стосується лише молодшої школи. Решту карантинних обмежень продовжуються ще на 2 тижні, до 29 листопада.

Зараз ми перебуваємо на роздоріжжі. Медики відзначають, що наші карантинні заходи дають змогу стабілізувати стрімку динаміку поширення вірусу. Але поки ще зарано говорити про спад епідемії. Наступну комісію проведемо в п‘ятницю. Обговоримо подальші рішення. Бережіть себе та рідних», – зазначив міський голова.

Наступні карантинні рішення, за його словами, прийматимуть цієї п’ятниці, 12 листопада.

А ось у Києві, всі учні шкіл, у тому числі і початкових класів, продовжать навчання у дистанційному режимі через погіршення ситуації із поширенням коронавірусної інфекції. Так заявив 10 листопада міський голова столиці Віталій Кличко.

 

Оголошення

Mediahouse